Pernilla Wiberg levde verkligen för skidåkningen under sin tid som proffs i backarna. Även om hon idag har lagt proffskarriären så är hon fortfarande ”proffs i backen”. Men denna gång ett hotellproffs. Med Pernilla Wiberg Hotell visar hon på att perfektionisten fortfarande levererar hög kvalité.

Hotellet ligger helt perfekt i Idre och erbjuder exempelvis så kallade Ski-in och Ski-out. Det ligger på Idre Fjälls sydsida och är minst sagt designat för de som älskar idrotten lika mycket som Pernilla Wiberg. Fjällvärlden ligger precis utanför dörren och även inne på hotellet finns stora inslag av sport och upplevelse. I lobbyn finns stora delar av de priser som Pernilla vunnit i sin karriär och på hotellet finns både relax och gym.

Ett annat sätt att slappa är att gå till biblioteket, njuta av en bra bok eller spela biljard. En skön loungestämning där man gärna umgås efter en dag i backen.

Boka och Pressa priset

hotell idreDet finns några vägar att gå för att pressa priset på vistelsen i Idre. Några enkla tips på vägen är:

  • Jämför priser via flera bokningssidor

Några av de stora och etablerade bokningssidorna är Bookings och Hotels.com. Sidor som presenterar ett flertal olika boendeformer i Idre. Nöj dig inte med att titta på en av sidorna då priserna och tillgängligheten varierar mellan de olika bokningssidorna.

  • Utnyttja rabattkoder

Det är sällan som det finns rabattkoder till just Pernilla Wiberg hotell. Men däremot är det lätt att hitta rabattkoder till Hotels.com eller rabatt på Booking.com. Genom att boka hotellnätterna via dessa portaler med dessa koder kan man därmed få en hel del rabatt.

  • Boka lågsäsong

Från vecka 18 till 51 är det lågsäsong på hotellet. Det betyder att man kan få bo 7 nätter till priset av 5.

  • Boka ospecat fjällpaket

Ospecificerade resor förknippas främst med charter men finns även i fjällvärden. Vilken stuga man kommer få bo i får man veta när man kommer på plats. Fördelen är att priset blir rejält mycket lägre.