Att välja boende på skidsemestern är inte alltid det lättaste och i Idre finns det dessutom ett varierat utbud där man kan välja mellan stuga, lägenhet, och hotellrum. Oavsett om man är själv, med familjen, eller till och med reser med företaget är stugor dock alltid ett bra alternativ. Vid Idres fjällanläggning finns stugor som rymmer upp till hela 30 bäddar. Ett extra plus är dessutom att det aldrig är längre än 250 meter till backen oavsett vilken stuga (eller annan boendeform) som du väljer. Väljer man att hyra stuga på sommaren här är det heller aldrig långt till roliga sommartidsaktiviteter.

Stugorna finns för de flesta smaker och budgetar – Små och praktiska, prisvärda (oavsett storlek) eller mer lyxiga och personliga. På Idre fjälls hemsida finns också en utmärkt stugkarta som kan vara till hjälp vid valet av boende. Bokar stugan gör man enkelt online via idrefjall.se.

Inför flytten hemåt

När semestern börjar ta slut och man känner sig färdig med skidåkningen är det dags att börja tänka på att städa inför flytten hemåt. Man bör tänka på att lämna stugan i gott skick, och därför lägga ner lite tid på själva flyttstädningen. Lämna tillbaka nycklarna och ta en dubbelkoll runt hela stugan för att säkerställa att inget är glömt eller kvarlämnat.

Fakta och siffror – Login vid Idre fjäll

  • Antal bäddar: 7 266 fördelat på 854 enheter.
  • Antal hus, lägenhet och rum som ägs av Idre fjäll: 267 st
  • Antal hus, lägenhet och rum som ägs av privatpersoner: 433 st
  • Standardmöbleringen i konferenslokaler avser 650 platser
  • Maximala stolmöbleringen i konferenslokaler ger 800 platser
  • Maximala stolmöbleringen i sporthallen ger 550 platser